"Vidi me kakav sam, a došao sam": Kroosa pozdravio i teško ozlijeđeni bivši suigrač

Foto: EPA

TONI KROOS (34) odigrao je svoju zadnju utakmicu na stadionu Santiago Bernabeu. Legendarni veznjak Reala kao kapetan predvodio je momčad u domaćem susretu protiv Betisa (0:0) u posljednjem, 38. kolu La Lige, u kojoj su Madriđani otprije osigurali titulu.

Podsjetimo, fantastični veznjak najavio je da će nakon ove sezone napustiti Real, potom nastupiti za Njemačku na Europskom prvenstvu u vlastitoj zemlji, a zatim završiti bogatu karijeru. Navijači i suigrači pripremili su mu koreografiju i špalir na početku susreta, koji je do 86. minute proveo na terenu.

Na štakama ga došao vidjeti i bivši suigrač

Kroosov oproštaj nije htio propustiti ni Isco, veznjak Betisa koji je s njemačkim veznjakom proveo osam godina u Realu. Isco je prije tjedan dana zadobio tešku ozljedu fibule te je trenutno na štakama, ali svejedno je došao u Madrid sa svojom momčadi.

Isco se došao pozdraviti s bivšim suigračima u svlačionici Reala, a Kroosu je rekao: "Toni, nisam mogao ovo propustiti... Vidi me kakav sam i došao sam da te vidim." Nakon toga su se dva bivša suigrača zagrlila.

Pročitajte više