Vidić: Povlačim se iz utrke za predsjednika Nogometnog saveza Srbije

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell

DRAGAN DŽAJIĆ bit će novi predsjednik Nogometnog saveza Srbije nakon što se Nemanja Vidić povukao iz utrke. Obojica su legende srpskog nogometa, a čini se da je Vidić dan prije izbora shvatio da će biti poražen.

"Pred našim nogometom su veliki izazovi. Puno toga mora i može bolje. Moja ideja je bila i ostala da okupim tim vrhunskih profesionalaca koji su sposobni da te izazove riješe kvalitetnije nego možda itko u Europi. Nažalost, na svakom koraku puta ka tome da postanem predsjednik mi je jasno stavljeno do znanja da nam ta šansa neće biti pružena", rekao je Vidić.

"Definitivno nisam optimist po pitanju toga što će učiniti s prilikom koju su prigrabili i mislim da će za četiri godine biti još teže nego danas. Povlačenje kandidature ne znači da odustajem od srpskog nogometa. Vjerujem u svoj tim i našu viziju, kao i veliku pomoć koju ćemo dobiti od naših prijatelja iz vrha europskog i svjetskog nogometa", dodao je Vidić i zahvalio se na podršci. 

"Izuzetno mi je drago da sam osjetio i veliku podršku u narodu. Nažalost, oni ne odlučuju i nemaju pravo glasa. Htio sam ujediniti, a ne dijeliti. Htio sam biti rješenje, a ne problem."

Pročitajte više