Vidoviti Van der Vaart: Petrić će ostati u HSV-u i igrati Europa ligu

TRI JE godine, od 2005. do 2008., Rafael van der Vaart (28) nosio dres HSV-a. Iako je nakon toga dvije sezone bio u Real Madridu, a sada odrađuje drugu sezonu i u Tottenhamu, hamburški mu je klub još uvijek u srcu.

Van der Vaart prati sve što se događa u HSV-u koji je vrlo loše krenuo u sezonu, ali se dolaskom Thorstena Finka na mjesto trenera trgnuo i pobjegao s dna ljestvice. U razgovoru za Bild nizozemski veznjak je pokušao predvidjeti što će se događati s njegovim bivšim klubom u 2012. godini, a nama je najzanimljivija opaska koja se odnosi na Mladena Petrića.

"Mladen Petrić, čiji ugovor istječe na ljeto, produljit će s HSV-om", poručio je ''vidoviti'' Van der Vaart.

Petrić je prije početka sezone pregovarao s vodstvom kluba oko nastavka suradnje, ali su razgovori prekinuti i odgođeni za neka bolja vremena. Nedavno je hrvatski reprezentativac, koji će prvog dana nove godine proslaviti 31. rođendan, izjavio kako ponovno osjeća radost u klubu, što je preduvjet za potpis novog ugovora.

Hoće li tako i biti, pokazat će sljedeći tjedni, a nikakvih dvojbi ne bi bilo kad bi se pitao optimistični Van der Vaart koji je čak predvidio da će HSV izboriti Europa ligu unatoč trenutnom 13. mjestu.

Pročitajte više