Ligue 1

Villas-Boas PSG-u: Ne možete uložiti milijarde i ne osvojiti Ligu prvaka

Foto: Getty Images

U utakmici s pet crvenih kartona Marseille je slavio u gostima protiv Paris Saint-Germaina rezultatom 0:1. Presudio je pogodak Floriana Thauvina u prvom poluvremenu, ali sam rezultat zasjenili su fizički obračuni na kraju utakmice.

Neymar je nakon utakmice na Twitteru optužio igrača Marseillea Alvara Gonzaleza za rasizam, a zauzvrat je dobio poruku neka nauči gubiti.

Tuchel i Villas-Boas se vrijeđali tijekom utakmice

Ni treneri Thomas Tuchel i Andre Villas-Boas nisu ostali hladnih glava tijekom i nakon utakmice. Za vrijeme gužve na terenu izmjenjivali su uvrede, a trener Marseillea Villas-Boas na press-konferenciji nakon utakmice je otkrio o čemu je bila riječ.

"Bile su to normalne uvrede. Ti si sranje. Ne, ti si sranje", otkrio je Villas-Boas pa nastavio o raspravi s Tuchelom.

"Rekao mi je da sam igrao lutriju, a ja sam mu odgovorio kako je i on igrao lutriju protiv Atalante."

Nakon što je prepričao što se događalo na terenu, Villas-Boas je nastavio podbadati Tuchela i PSG. Kako i ne bi kad je upravo prekinuo niz od 20 utakmica bez pobjede protiv pariškog rivala.

Villas-Boas provocirao PSG na press-konferenciji

"Očito je da PSG čeka na Ligu prvaka. Ne možete uložiti milijardu i pol eura i ne osvojiti Ligu prvaka. Carlo Ancelotti je bio ovdje, a sada trenira Everton. Unai Emery je bio ovdje, a sada je u Villarrealu. Teško je ovdje jer čekaju Ligu prvaka", likovao je trener Marseillea nakon utakmice.

Marseille sljedeću utakmicu igra protiv Saint-Etiennea na domaćem terenu u četvrtak, dok PSG u srijedu igra protiv Metza. 

Podsjetimo, Parižani su poraženi u prva dva kola bez da su postigli pogodak. To im se posljednji put dogodilo u sezoni 1978/79.

Pročitajte više