Vini se na Benzemu derao "igraj, je*ote!", a na Ancelottija "vidiš li svoje igrače?!"

Screenshot: Twitter

OD POČETKA uzvrata polufinala Lige prvaka na Etihadu bilo je očito da se Real nikako ne može oduprijeti pritisku Manchester Cityja ni prijeći centar. I prije nego što je u 23. minuti Bernardo Silva zabio za 1:0 bilo je jasno kako je pitanje samo s koliko će golova razlike pobijediti domaćin. Na kraju je bilo 4:0, a jedan igrač neuspješno je, ali energično i odlučno pokušavao razbuditi one koji ne bi smjeli potonuti, trenera i kapetana.

Opću nemoć i potpuno pogrešan pristup Reala najbolje je personificirao njegov trener. Na teren je poslao momčad bez Antonija Rudigera, najboljeg igrača prve utakmice, a onda se potonuloj momčadi pridružio u krizi umjesto da je iz nje trgne. To su, naravno, primijetili i Realovi igrači.

Scena koja to najbolje pokazuje te je odmah nakon što se odigrala postala viralni simbol Realove nemoći datira upravo iz situacije nakon što je City zabio prvi gol. Vinicius Junior (22) prišao je Ancelottiju i, premda mu je on trener koji mu uz to može biti i djed (63), tražio je od njega da trgne već tada razbijenu momčad, prestroji je i općenito uradi nešto. No Ancelotti je na to samo buljio u prazno, bjesomučno žvakao žvakaću i dizao obrve. Tako je postao mem. 

Čitači s usana španjolske televizije Movistar su zahvaljujući tome što Vini nije pokrivao usta protumačili što je u nezaboravnoj sceni govorio Ancelottiju žustro gestikulirajući i pokazujući prema terenu: "Igrači ti ne izlaze iz obrane! Samo ondje stoje i igraju!"

Vinicius se okomio i na katastrofalnog Benzemu: "Je*ote, kad ćemo početi igrati?! Što čekamo?"

Pročitajte više