EURO 2020

Vlaović i Šimić raspravljaju je li Rebić bolji od Petkovića, pogledajte video

Index Sport

GOSTUJUĆI kod Dee Redžić u Indexovom studiju proslavljeni bivši hrvatski reprezentativci Dario Šimić i Goran Vlaović govorili su o ofenzivnoj liniji nacionalne momčadi. Nikola Vlašić nije dobio priliku od prve minute, komentirala se pozicija Ante Rebića i Nikole Kramarića, pričalo o Bruni Petkoviću.

''Ne znam kako to. Nikola je imao odličnu sezonu u Rusiji. Vjerojatno je Dalić procijenio da mu u ovom trenutku ne treba. Gdje bi ga stavljao? Ako je Kramarić siguran, ne znam, možda umjesto drugoga. Mogao je razmišljati o jednoj špici i Vlašiću. S druge strane, Rebić je imao odličnih utakmica za Milan, koji je igrao jako dobro u ovoj sezoni, i dao je više golova od Petkovića. Drugačiji su tipovi igrača'', rekao je Šimić, a Vlaović se nadovezao:

''Tako su mogli u ovom trenutku igrati Petković i Vlašić. Jasno je kao dan da je Dalićeva vizija da je Rebić taj. On je s njima svakodnevno i ukazuje mu povjerenje temeljem onog što vidi. Odluka je na izborniku, koji ju je donio i iza nje stoji. Kako se kaže, ako treba poginuti, poginut će sa svojim idejama, a ne tuđima, odnosno idejama svih nas. Svi mi koji pratimo imamo ideje i razmišljanja što bismo, ali Dalić je taj koji je trebao izabrati. Da nema Rebića, pitali bismo se zašto ga nema. Tu se možemo samo vrtjeti u krug.

Pročitajte više