Vlašić ponovno strijelac: Zabio posljednjoj ekipi ruskog prvenstva

Foto: EPA

NIKOLA VLAŠIĆ nastavlja se nametati kao vođa CSKA Moskve.

U 17. kolu ruskog prvenstva CSKA Moskva ugostila je Jenisej i pobijedila 2:1. Prvo poluvrijeme rezultatski je pripalo moskovskom klubu pogocima Georgija Schennikova u 4. i Nikole Vlašića u 15. minuti.

Nikola Vlašić svoj četvrti ligaški pogodak, odnosno sedmi u svim natjecanjima, postigao je nakon asistencije Fedora Chalova na rubu šesnaesterca gostujućeg kluba. U sprintu je prihvatio loptu, pretrčao dvojicu čuvara i neobranjivo duplirao vodstvo CSKA Moskve.

Jenisej je smanjio u 54. minuti golom Pavela Komolova. Posljednji klub ligaškog poretka bio je nadomak senzacionalnog boda, no Valerii Kichin promašio je jedanaesterac u 62. minuti.

Nikola Vlašić, Hajdukov nekadašnji ofenzivni veznjak, ljetos je iz Evertona u CSKA Moskvu proslijeđen na jednogodišnju posudbu. Već je triput od početka sezone proglašen najboljim igračem u izboru navijača.

Uz Nikolu Vlašića, pobjedi je u veznoj liniji pridonio i Kristijan Bistrović, kojeg je Slaven Belupo početkom 2018. godine prodao za 500 tisuća eura.

Nakon nepotpunog 17. kola, CSKA Moskva s 30 bodova zauzima treću poziciju. Vodeći je Zenit, s četiri boda više i utakmicom manje. 

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više