Vlasnik Inter Miamija: Messi zaslužuje oproštaj na Camp Nouu. Omogućit ću mu to

Foto: EPA

LIONEL MESSI je krajem lipnja postao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s Paris Saint-Germainom. Iako se to spominjalo, nije se vratio u Barcelonu, a i odbio je odlazak u Saudijsku Arabiju unatoč nevjerojatnoj ponudi za koju se pisalo da iznosi 600 milijuna eura po sezoni. Odlučio se na dolazak u MLS i postao je igrač Inter Miamija.

Jorge Mas, jedan od vlasnika tog kluba, zadovoljan je raspletom priče u kojem je za mnoge najbolji nogometaš svih vremena stigao u njegov klub, ali i svjestan da Messi nije dobio dostojan oproštaj od Barcelone.

Mas: Zaslužio je oproštaj od Barce

Morao je napustiti katalonski klub prije dvije godine jer si Barcelona nije mogla priuštiti njegov ostanak. Odlazak u Pariz nije bio njegov prvi izbor, no ondje je dobio veliku plaću i priliku da u ekipi punoj zvijezda krene po novi naslov u Ligi prvaka. Ono što u te dvije godine nije dobio jest oproštaj od navijača pred kojima je stasao i postao klupska i nogometna ikona. Mas to želi promijeniti.

"Ne znam hoće li to biti neka prijateljska utakmice, ali nešto će biti. Kad se Camp Nou otvori, želimo da se Leo Messi oprosti od njega. Posudba u Barcelonu ne dolazi u obzir, ali oproštaj ondje zaslužuje. Učinit ću sve što mogu da to omogućim", rekao je Mas.

Pročitajte više