Hrvatski nogomet pred raspadom, a Šuker u Londonu trguje reprezentacijom

Foto: Hina

DAVOR ŠUKER ipak nije u Bangkoku na službenom putu kao dužnosnik FIFA-e, kao što je to novinarima danas rekao izvršni predsjednik HNS-a Damir Vrbanović. Prvi čovjek hrvatskog nogometa je u Londonu, a u Bangkok će ovog tjedna.

Vrbanović je ispričao Šukera što se još nije udostojio javno komentirati posljednja dramatična događanja u hrvatskom nogometu, a nije se pojavio niti na kriznoj sjednici IO-a HNS-a na kojoj se jutros raspravljalo o Hajdukovom bojkotu derbija, navijačkim neredima u Milanu i ostalim incidentima te prepirkama na relaciji Split - HNS.


Vrbanović je rekao kako je Šuker još u četvrtak odletio iz Hrvatske i Europe, te kako je u Bangkoku na sastanku FIFA-e. Ipak, sam HNS je jučer objavio vijest o Šukerovom susretu sa švedskim veleposlanikom u Zagrebu. Tko je pogriješio, pitali smo glasnogovornika Saveza. 

"Vrlo jednostavno – Vrbanović se zabunio, predsjednik je u petak još bio u Hrvatskoj, otišao je u subotu ujutro. I nije još u Bangkoku nego je u Londonu, a od četvrtka je u Bangkoku gdje će, između ostaloga, igrati u humanitarnoj utakmici World Legends", potvrđeno nam je iz HNS-a.

Šuker ni u London nije zalutao, u Savezu tvrde kako radi na dogovaranju nove prijateljske utakmice, nakon što je ove jeseni dogovorio posao od milijun dolara za prijateljski okršaj s Argentinom.

"Predsjednik ima niz sastanaka (London je poslovno središte Europe), a između ostaloga dogovara i prijateljsku utakmicu u ožujku za koju HNS već ima tri kvalitetne ponude – zahvaljujući sastancima predsjednika Šukera", odgovorio nam je glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak.

Pročitajte više