Vučević novi-stari trener: Na kraju jeseni razmišljat ćemo o dugoročnom projektu

Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX

GORAN VUČEVIĆ jutros je i službeno postao trener Hajduka. Dogovor je da vodi preostalih pet utakmica zimskog dijela sezone, nakon čega će on i Svaguša opet sjesti te dogovoriti eventualni nastavak suradnje.

"Dogovorili smo se da će Vučević biti trener do kraja jesenskog dijela sezone, a nakon toga ćemo dalje razgovarati. Dobro ćemo razmisliti što i kako te organizirati jedan projekt na duže vrijeme. Nije nemoguće da Vučević bude dii njega", rekao je Svaguša na jutrošnjoj press konferenciji.

"Ono što je njemu posebno bitno, Vučević ostaje i dalje direktor omladinske škole. Međutim, ukoliko se odlučimo na nastavak suradnje i u proljetnom dijelu HNL-a, dogovoreno je kako će imenovati svog povjerenika koji će raditi po njegovu programu", dodao je.

Na koncu se oglasio i sam Vučević, koji je ipak zadovoljan što ostaje na klupi splitskog kluba...

"Ono što se pričalo posljednje vrijeme obistinilo se, a svi sve znate. Klub je od mene zatražio da ostanem, ja sam to prihvatio i ponosnom namjeravam odraditi ono što je ispred mene", rekao je Vučević.

"O nekim planovima za budućnost prerano je govoriti, a znate da bih ostao i deset godina na klupi Hajduka da mogu. Moram samo napomenuti da mi je iznimno važan dio dogovora s predsjednikom bila i omladinska škola, koja će nastaviti istim putem kao i do sada."

Pročitajte više