Vučević: Prošlogodišnja Hajdukova momčad bila je kvalitetnija od ove

HAJDUK je jučer pobijedio i u drugoj pripremnoj utakmici, ali 3:2 protiv Rudara Goranu Vučeviću nisu donijeli razloga za slavlje. Samo nove glavobolje.

Trener Hajduka nakon utakmice uzdisao je za još dva ili tri prava, kvalitetna igrača koji su Hajduku potrebni, ali... "Igrači koje želimo su preskupi. Ova momčad možda može proći prvo pretkolo, iako će se namučiti, ali trebaju nam dva-tri kvalitetna igrača koji će dignuti ostale. Mladi ne mogu napredovati ako uza sebe nemaju iskusne igrače", rekao je Vučević i priznao da je čak i prošlogodišnja momčad po imenima i kvaliteti bila bolja od ove sadašnje.

"Nisam zadovoljan s utakmicom, ali zadovoljilo me nekoliko odličnih kombinacija. Fali nam moći. Jučer su me, naprimjer, zadovoljili Rubil i Jertec koji su igrali korektno, a dobar je bio i Subašić. Kod Rukavina se vidi veliki talent, ali on ima još puno prostora za napredak", kazao je Vučević za Glas Dalmacije.

Očekuje se i Goran Slavkovski. On bi mogao puno pomoći ovoj ekipi ukoliko pokaže makar pola od tog svog navodnog potencijala. Slavkovski je trebao odigrati utakmicu protiv Rudara, ali morao ju je propustiti, ne zbog fizičke spremnosti već zbog obiteljskih problema. Stric u Švedskoj imao je prometnu nesreću.

"Goran je imao obiteljskih problema i to ga je dosta pogodilo. Nije problem što nije bio s nama, može se dogoditi svakome. Nastojat ćemo ga što prije dignuti, dovesti u formu jer jasno se vidi da je momak talentiran. Idućih ćemo dana vidjeti kolike su njegove trenutačne moći. Iznenadio me kad je rekao da dugo nije trenirao, iako je nešto radio nije imao prave, jake treninge", podvukao je Vučević.

Trener Hajduka komentirao je i glasnije da će se "bili" rastati sa Željkom Kovačevićem, koji nije zadovoljio. "Dok ne dođu pojačanja, nikoga ne puštamo. Kovačević je tek stigao i ništa nas nije koštao".

P.V.
Foto: Index

Pročitajte više