Vujović: Poslije 43 godine u rukometu ne poznajem rukometna pravila

Foto: Hina

U FANTASTIČNOJ atmosferi Makedonija je srušila Sloveniju s 25:24 u prvom kolu skupine C Europskog rukometnog prvenstva. Sjajni dvoboj otišao je na kraju na stranu Makedonaca, koji su iznenadili službeno treću reprezentaciju s posljednjeg Svjetskog prvenstva.

> Makedonci i Slovenci okupirali zagrebačku Arenu, stigli i navijači Dinama iz Bitole

> SPEKTAKL U ARENI Makedonci u fantastičnoj atmosferi iznenadili Slovence

> Vujović poslao savjet Červaru kako zamijeniti Duvnjaka

Izbornik Slovenije Veselin Vujović nije bio zadovoljan sucima...

"Mogu priznati da poslije 43 godine u rukometu ne znam rukometna pravila. Ne znam sudačke kriterije i ne znam zašto su u velikom broju slučajeva moji igrači dobili isključenja. Imali jedan gol prednosti u drugom dijelu, a onda nam bude isključen igrač na drugoj strani i nitko ne zna zbog čega. Pitao sam suce i delegate zbog koga se igra ova igra - zbog gledatelja i rukometaša ili zbog njih koji o svemu tome odlučuju", naglasio je nezadovoljni Vujović u razgovoru za Index.

Kritizirajući suce bivši trener Zagreba komentirao je i igru svoje momčadi, za koju kaže kako nije imala ono što je u prošlosti krasilo a to su kemija, drskost...

"Mogu reći kako smo odigrali lošu utakmicu. Nisam vidio onu snagu, onu moć, drkost i bezobrazluk momčadi. To je bilo nekih 15 minuta u drugom poluvremenu, pa smo se ugasili. Jednostavno, tako ne možeš igrati na jednom veliko natjecanju.  U prvom poluvremenu držao nas je Skok, jer da toga nije bilo sigurno bi veća razlika bila za Makedonce. Krajem prvog i početkom drugog poluvremena napravili smo nekoliko pogrešaka, pa su Makedonci otišli na tri-četiri razlike što je kasnije bilo jako teško stići. Na kraju čestitam Makedoniji na pobjedi, a nama ostaje da u sljedeće dvije utakmice nekako izvadimo ono što smo propustili danas. Moramo bolje, jer mislim da teško možemo lošije od ovog danas", zaključio je Vujović. 

 

Pročitajte više