LIGE PETICE

Wanda nije samo Icardijeva supruga nego i agentica. Evo tko bi je mogao naslijediti

ARGENTINSKI nogometaš Mauro Icardi mogao bi zbog navodne bračne nevjere ostati ne samo bez supruge nego i agentice koja se brine o njegovoj karijeri. Wanda Nara vjerojatno će napustiti taj posao, navode talijanski izvori koji pišu o mogućem razvodu braka slavnog para.

On, podsjetimo, traje od 2014. godine. Mauro i Wanda tada su sklopili bračne zavjete, samo godinu dana nakon što se ona rastala od njegovog tadašnjeg suigrača i prijatelja Maxija Lopeza, s kojim je dobila troje djece. S Icardijem ih ima još dvoje.

Razvod braka koji se spominje mogao bi okončati i poslovnu vezu kojom su vezani pa se postavlja pitanje tko će voditi brigu o karijeri PSG-ovog nogometaša. Dosad je Wandi u tom poslu pomagao talijanski agent Valerio Giuffrida, no spominje se da bi u posao mogao ući i Mino Raiola.

Superagent bi tako pod svoje doveo još jednu svjetsku nogometnu zvijezdu i pridodati je igračima kojima vodi karijere, a među kojima su Erling Haland, Matthijs de Ligt, Gianluigi Donnarumma, Paul Pogba, Marco Verratti, Stefan de Vrij, Zlatan Ibrahimović...

Pročitajte više