White Stonesi: Varteks, ne damo te!

OGORČENI najvjerniji navijači Varteksa, White Stonesi,  i javno su izrazili svoje razočarenje vrlo izglednom promjenom imena svog najdražeg kluba u Farmal. U priopćenju se podsjećaju najvećih uspjeha koje je Varteks ubilježio u svojoj dugoj povijesti, ali i pozivaju što veći broj građana Varaždina da na utakmici protiv Zagreba dođu izraziti počast "umirećem prvoligašu".

Priopćenje vam donosimo u cijelosti:

"Izvršni odbor NK VARTEKSA donio je odluku da se teško bolesni varaždinski nogometni prvoligaš stavi na aparate. Odluka o njegovom životu i smrti prolongirana je na 7.travnja kad će se, točno u podne, u prostorijama kluba odlučiti umire li naš voljeni ili će nastaviti živjeti. No, odluka je već donesena jer jedini koji može našem voljenom udahnuti život također je teško bolestan i od tog, već sad prokletog travanjskog utorka, naš će voljeni dobiti novo ime - NK Varaždin uz dodatak sponzora koji je spreman platiti bakšiš za tu uslugu.

Navijači VARTEKSA, vrijeme je da stavimo glave skup. Da se okupimo na utakmici protiv Zagreba 5. travnja. i da svom Varteksu odamo počast koreografijom i ludim navijanjem a usput glasno kažemo svoje mišljenje o promjeni imena našeg voljenog..
 
Jer, naši očevi i djedovi nisu nas vodili na utakmice nekog tamo Varaždin Farmala nego Varteksa! Varteks je u onoj urnebesnoj utakmici, zbog koje je život u gradu Varaždinu stao na dva sata, pobijedio Heerenven! Varteks je igrao četvrtfinale europskog kupa protiv Mallorce i Varteks je pobijedio premierligaša Aston Villu usred Birminghama! Varaždin Farmal nije pobijedio nikoga!

Navijači VARTEKSA vrijeme je da vratimo svom klubu sve ono što je on dao nama! Vrijeme je da mu pomognemo da preživi! Vrijeme je da naoštrimo glasnice i upregnemo sve svoje snage i pokažemo da VARTEKS IMA NAVIJAČE koji ga vole! U nedjelju, 5. travnja, na stadionu VARTEKSA u 16 sati i 30 minuta moramo pokazati svoju snagu. Stadion mora biti pun do posljednjeg mjesta. Taj dan nema službenih putovanja, obiteljskih obaveza, rođendana, roštiljanja, posla, žene, djece, majki, očeva, stričeva i ostale rodbine. Taj dan svi simpatizeri, navijači, slučajni namjernici, Varaždinci i svi kojima je Varteks ikad išta značio moraju biti na stadionu i glasno reći NE DAMO TE!"

M.P.
Foto: White Stones

Pročitajte više