"Zabili su nam tri gola ni iz čega, najbolji su u ligi, ali tukli smo ih srcem!"

POSLIJE velike pobjede (5:4) nad vodećom momčadi EBEL-a trener Medveščaka Marty Raymond bio je iznimno ponosan na svoje igrače, koji su se uspjeli vratiti nakon što su prvu trećinu završili s minusom od tri gola.

> Sjajni Medvjedi ugrizli i Linz: Lider pao u Ledenoj nakon penala!

"Vratili smo se iz velikog deficita, moji momci igrali su žestoko čitavu utakmicu, najjaču momčad lige pobijedili smo srcem i uzeli dva vrlo važna boda. To što se dogodilo Linzu je dio hokeja", sa smiješkom je rekao poslovično ozbiljni Raymond:

"Istina je da se nismo mogli nositi s njihovom brzinom, imaju dosta dobre klizače, ali eto. Uspjeli smo", ponosno će Raymond.

Važnost pobjede naglasio je i Splićanin u redovima Medvjeda Dario Kostović, koji je u trećoj trećini nakratko donio vodstvo Medveščaku:

"Odlično smo odigrali, počeli smo dobro, ali onda je bilo dosta problema, nakon što su nam ni iz čega zabili tri gola", kazao je Kostović.

Trener Linza Rob Daum na press konferenciju je stigao vidno ljut, a otkrio je i zašto - zbog sudačke odluke da prizna gol Franku Banhamu u raspucavanju kaznenih udaraca nakon što je Alex Westlund pomaknuo svoja vrata:

"U redu, to je hokejaško pravilo, ali isto tako moram kazati kako je to obično sranje od pravila", bijesan je bio Daum:

"Na mahove smo odigrali utakmicu - od odličnog izdanja u prvoj trećini do nevjerojatnog pada u drugoj. Igru kao iz prvih 20 minuta nismo uspijevali ponoviti, ne znam zbog čega", dodao je.

Bivši igrač Medveščaka Mike Ouellette bio je asistent kod prva tri gola Linza: "Imali smo dobar start u utakmicu, kontrolirali njen tijek, a onda su nam se dogodile glupe pogreške zbog kojih smo kažnjeni", rekao je Ouellette.

Pročitajte više