"Zagrli mi Contea": Najbolji strijelac Chelseaja odlazi, snimao se u dresu drugog kluba

Foto: Instagram

DIEGO COSTA propušta početak priprema Chelseaja, a svi su uvjereni da se u London ni neće vratiti. Naime, najbolji strijelac kluba prošle sezone i trener Antonio Conte nisu u dobrim odnosima mjesecima. 
 
Costa je i dalje na odmoru u Brazilu, a i jučer je iskoristio priliku poručiti Chelseaju da karijeru želi nastaviti u Atleticu, klubu iz kojeg je stigao u London. Naime, Costa je partijao u dresu madridske momčadi i svima je jasno koja je njegova poruka.
 

 
Njegovo uživo javljanja putem Instagrama Cesc Fabregas, Costin suigrač iz Chelseaja, komentirao je s: "Hahaha", a Costa mu je odgovorio da zagrli Contea u njegovo ime. 
 
Talijanski trener ranije je nakon niza sukoba poručio 28-godišnjem napadaču da nije u njegovim planovima za sljedeću sezonu i pripreme za obranu naslova prvaka Engleske počeo je bez prvog napadača.
 
Costa je u problemima jer Atletico do siječnja ne može dovoditi igrače pa je jedina opcija odlazak u neki drugi klub dok Madriđanima ne istekne zabrana dovođenja nogometaša. Zasad je Bešiktaš pokazao interes za takvu suradnju sa Chelseajem i Atleticom...
 

Pročitajte više