ZAMJENA ZA COUTINHA Liverpool pretekao Arsenal u lovu na kapitalca

Foto: Getty Images / Guliver Image

LIVERPOOL u finišu ljetnog prijelaznog roka nije uspio dovesti pojačanje iz Monte Carla unatoč ponudi od 100 milijuna eura, pa je Philippe Coutinho ostao na Anfieldu do siječnja, a potom potpisao za Barcelonu. Redsi nisu pronašli zamjenu za Brazilca jer imaju jasan plan koga dovesti nakon završetka sezone.

U pitanju je Thomas Lemar, sjajni 22-godišnji ofenzivac, koji je jako blizu crvenog dijela grada Beatlesa, uvjeravaju mediji s Otoka.

Dva kluba su navodno jako blizu dogovora oko cijele operacije, koja bi se trebala realizirati po završetku sezone i prije Svjetskog prvenstva u Rusiji. Iako se ne navodi cijena transfera, čini se kako bi spomenutih 100 milijuna bilo dovoljno jer će Monaco imati cijelo ljeto za pronaći zamjenu za Francuza.

Lemar je ove sezone do sada odigrao 27 utakmica za Monaco (ukupno 1988 minuta) i zabio tri gola, uz osam asistencija. Njega želi i Arsenal, koji će se sigurno pokušati umiješati i skrenuti njegov vlak prema Londonu, ali Liverpool za sada ima pole position. 

 

Pročitajte više