ZANIMA VAS KAKO IZGLEDA IGRA GODINE? Sutra uživo predstavljamo FIFA-u 18 s Ivanom Šarićem!

Foto: EA Sports/Index

Nema više čekanja! Standardno izdanje FIFA-e 18 službeno izlazi sutra, a tim povodom pripremili smo vam i jedan nadasve zanimljiv revijalni meč kroz koji ćemo se pobliže upoznati sa svim novitetima u igri. Kontrolere u ruke primit će novinar Index Sporta Stjepan Mati, te svestrani stand up komičar i voditelj Ivan Šarić. Dečki će uz klasično dobru zabavu odigrati nekoliko partija uz komentare, a cijeli prijenos moći ćete pratiti na Facebook stranici Index Esport u petak od 13:00.

Kako bi cijela stvar bila izvediva, potrudila se Instar Informatika, koja je omogućila plejku kontrolere kao i samu FIFA-u 18. Meč će se odigrati u nedavno otvorenoj trgovini Instar Megastore smještenoj na Zagrebačkoj cesti 164 u Zagrebu. Nije potrebno napominjati kako u trgovinama Instara kao i Webshopu možete pronaći novu FIFA-u i sve što vam je potrebno za igrati ju.
 
Instar Megastore
 
Povodom izlaska nove FIFA-e, odlučili smo i podijeliti jedan primjerak igre u suradnji s Instar Informatikom. Kako ćete je točno moći osvojiti, objavit ćemo u ponedjeljak, zato pratite Index Esport da slučajno ne biste nešto propustili. 
 
>>FIFA ILI PES Kako je počelo jedno od najvećih rivalstava
 
Iako su posebna izdanja Ronaldo Edition i Icon Edition dostupna još od utorka 26. rujna, za nešto višu cijenu i određene benefite u igri, standardno izdanje diljem svijeta izlazi u petak 29. rujna, a moći ćete ga zaigrati na gotovo svim aktualnim platformama (PS3/PS4, Xbox 360/One, PC te Nintendo Switch). 
 
FIFA-u 18 pokreće Forstbite, kao i prošlogodišnju inačicu. Tako da gameplay donosi poboljšanja, ali ništa revolucionarno. Slična je priča i s grafikom, koja će izgledati bolje nego prošlih godina, ali neće posebno impresionirati. Kao što i ptičice na grani već znaju, naslovnicu krasi najbolji nogometaš svijeta Cristiano Ronaldo, dok ćemo na soundtracku slušati Lorde, alt-J, Weezera, Cut Copy i brojne druge. 
 
>>OVAKO ZVUČI FIFA 18 Može li se novi soundtrack mjeriti s legendarnim Blurom i Fatboy Slimom?
 
EA je puno vremena uložio u igrački mod The Journey kroz koji gradite nogometašku karijeru s Alexom Hunterom. Priča je odlično posložena, a mladi Hunter prolazi sve probleme suvremenog nogometaša. Od problema s obitelji, noćnih izlazaka pa sve do press konferencija i odnosa s trenerom. U određenim trenutcima mod izgleda kao da pratite dokumentarni film, samo ovoga puta možete utjecati na ishod. Od noviteta tu je još i Icons, u kojem ćete igranjem Ultimate Teama i osvajanjem bodova moći kupovati legendarne igrače poput Lava Jašina, Ronaldinha, Thierryja Henryja i druge. 
 
Bez obzira radi li se o najboljem gameplayu, potezima ili mehanici u igri, FIFA oduvijek ima veliki broj fanova. Dok neki igrači žele što bolje nogometno iskustvo, one druge više zanima priča i igranje s omiljenim klubom. 
 
Uključite se sutra u prijenos meča između Ivana Šarića i Stjepana Matija i provjerite koji su noviteti u novoj FIFA-i te se dobro zabavite. Početak je predviđen za 13:00, a sve možete besplatno pratiti na našoj Facebook stranici. 
 
 

Pročitajte više