Žaper operiran, Hajduk na Facebooku objavio novosti vezane uz njegov oporavak

Foto: Facebook/HNK Hajduk Split

HAJDUK je sredinom prošlog mjeseca objavio da će do kraja sezone igrati bez Mihaela Žapera. Podsjetimo, on se ozlijedio u utakmici kod Rudeša u 23. kolu SuperSport HNL-a, koju je Hajduk dobio 2:0, te je teren napustio na nosilima i u suzama. Odmah se činilo kako je pretrpio ozljedu ligamenta i meniskusa, a detaljni pregled potvrdio je sumnje.

Žaper je u ljeto prošle godine došao u Hajduk u povijesnom transferu. Splićani su kapetana Osijeka doveli uz odštetu od milijun eura. Samo četiri igrača je Hajduk platio više: Anasa Sharbinija 2, Senijada Ibričića 1.8 te Niku Kranjčara i Filipa Krovinovića po 1.5 milijuna eura.

Žaper je tako postao peti najskuplji ulazni transfer u povijesti kluba jer spomenuta dvojica dijele treće mjesto. Ubrzo po dolasku postao je nezamjenjiv. Njegova ozljeda ogroman je udarac za Hajduk u borbi za titulu jer Žaper je jedini zadnji vezni u momčadi.

Hajduk mu dao podršku

Hajduk je jutros na Facebooku objavio njegovu fotografiju iz bolničkog kreveta i napisao:

"Naš veznjak Mihael Žaper operirao je koljeno u austrijskom Innsbrucku. Pred njim je višemjesečna rehabilitacija prije ponovnog povratka na teren. Mihaelu ovim putem još jednom izražavamo podršku i želimo uspješan oporavak te što brži povratak na teren."

Pročitajte više