Zbog Leke tučnjava na treningu kijevskog Dinama

HRVATSKI reprezentativac prije nekoliko je dana izjavio kako trener Szabo obožava Brazilce. Upravo je jedan od njih kriv za incident na treningu ukrajinskog prvaka.

Naime, na treningu u utorak navečer Brazilac Giacomace Kleber, iznerviran Lekinim dobrim prodorom zaustavio ga je udarcem po petama, na što je Leko skočio i pitao ga je što mu je, te mu rekao da nije fer, prenose Sportske novosti.

Zatim su se unijeli jedan drugome u lice, što je prekinuo njihov suigrač i Lekin prijatelj Bugarin Georgi Peev koji je Brazilcu opalio šamar. Upućeni u situaciju tvrde da je dobro što u blizini nije bilo Gorana Gavrančića koji bi Klebera udario malo jače nego što je to učinio Peev. 

Bez osvete naravno nije moglo. U srijedu je Kleber dočekao Peeva na parkiralištu, no njihovu borbu "na parteru" prekinuli su suigrači.

"Ne damo na sebe, zar u tome ima nešto loše? Svi smo živi i zdravi, u međuvremenu smo razgovarali s predsjednikom Surkisom koji inzistira da se sve izgladi unutar klupska četiri zida" – izjavio je nakon svega Leko, prenose Sportske novosti.

Pročitajte više