Žele ga Arsenal i Chelsea, a njemu je san igrati za Real Madrid

Foto: EPA

VEZNI igrač Brightona Moises Caicedo (21) rekao je kako mu je san igrati za Real Madrid. Ekvadorski reprezentativac u zimskom prijelaznom roku povezivao se s Chelseajem i Arsenalom, a čak su se spominjali iznosi između 60 i 80 milijuna eura. Međutim, ostao je u Brightonu, jednom od najugodnijih iznenađenja Premier lige, klubu koji se nalazi na sedmom mjestu s 49 bodova te je u borbi za plasman u Europu.

"Sviđa mi se Real Madrid. Oduvijek mi je bio san igrati za njega. Trenutno mi jako dobro ide u karijeri. Zašto ne bih jednog dana igrao u Realu i s njim osvojio Ligu prvaka?" pitao se Caicedo u razgovoru za španjolsku Cadenu SER. S druge strane, Mundo Deportivo tvrdi kako Real zasad ne želi Caiceda.

Caicedo je nezamjenjiv prvotimac Brightona, za koji je ove sezone upisao 33 nastupa te postigao jedan pogodak i za jedan asistirao. Ranije u karijeri igrao je u ekvadorskom Independienteu i belgijskom Beerschotu. Ugovor s Brightonom ima do 2027. godine uz opciju produljenja na još jednu. Transfermarkt ga procjenjuje na 55 milijuna eura.

Pročitajte više