Žena pokušala ubiti srpskog rukometaša na benzinskoj. Htjela mu je prerezati vrat

Foto: Facebook (RK Drina Zvornik)

ŽENSKA osoba napala je srpskog rukometaša Nikolu Tomića na benzinskoj pumpi. Perspektivnog rukometaša Drine iz Zvornika žena je oštrim predmetom ubola u predjelu vrata. Tomić je završio u bolnici, gdje je utvrđeno da ima lakše tjelesne ozljede. Incident je potvrdio Tomićev klub Drina u priopćenju.

"Dana 16. travnja 2023., oko tri sata iza ponoći, policijski službenici stanice Zvornik lišili su slobode lice I.L. zbog pokušaja ubojstva. Hladnim oružjem napadnut je naš rukometaš Nikola Tomić, koji je tom prilikom zadobio ozljede u predjelu vrata u vidu ozbiljne posjekotine. Na našu sreću, ako se to srećom može nazvati, Nikola je nakon hladnokrvnog napada ubrzo zbrinut u bolnici.

Iskreno se nadamo da će nadležne institucije najstrože kazniti ovakav vid nasilničkog ponašanja. Bio je ovo napad na jednog mladog i perspektivnog sportaša, željnog igre i dokazivanja, a na njegovom mjestu mogao je biti bilo tko od nas. Najiskrenije se nadamo da se ovakvo nešto neće više nikad ponoviti", stoji u poruci kluba.

Policija je brzo reagirala i uhitila ženu oko 2:50 zbog postojanja sumnje da je počinila kazneno djelo, dodaje Zvornički.ba.

Svi uz Nikolu! 💙

Posted by RK ''Drina'' Zvornik on Monday, April 17, 2023

Pročitajte više