Zidane će rasturiti BBC da napravi mjesta za transfer stoljeća

Foto: Getty Images/Guliver Image

CRISTIANO Ronaldo, po svemu sudeći, ostaje u Realu. Florentino Perez neki dan javno je stao u obranu svoje najveće zvijezde i klub će ipak na sve moguće načine zaštiti Portugalca pred španjolskim sudom. Ronaldo ima na stolu ponudu PSG-a, priča s Unitedom je stara stvar, ali Španjolci tvrde da od Ronaldova odlaska neće biti ništa.

No netko od njegovih suigrača u famoznog tercetu BBC mogao bi ovog ljeta napustiti Santiago Bernabeu. Kako piše ugledni francuski list L'Equipe, Zinedine Zidane se ovih dana sastao s Kylianom Mbappeom i obećao mu da će za njega napraviti mjesta u momčadi ovog ljeta. Mbappe je Realova najveća želja, traži ga još pola Europe, a mladom Francuzu je najveći problem u odlasku u Real činjenica da su ispred njega Ronaldo, Bale i Benzema te da ne bi baš preko noći zacementirao mjesto u udarnoj postavi.

No Zidane će se pobrinuti za to. Navodno je Mbappeu rekao da će se riješiti jednog igrača iz spomenutog trojca, a trenutačno je najrealniji odlazak Garetha Balea. Velšanin bi navodno mogao završiti u Manchester Unitedu. Bale je stara želja Old Trafforda još od dana kad je igrao u Tottenhamu, no Real je tada bio brži. Pitanje je koliko bi Real tražio za Balea, kojeg je 2013. godine platio 100 milijuna eura. Velšanin je propustio veći dio prošle sezone zbog ozljeda, no i takav je upisao 16 golova i tri asistencije. 

Manchester United još nije poslao službenu ponudu, no engleski mediji tvrde da nije nemoguće da Mourinho ovog ljeta potroši rekordan novac.

Pročitajte više