La Liga

Zidane objavio radosnu vijest za navijače Reala. "Hazard je vrlo blizu povratka"

Foto: Getty Images

PREMA riječima trenera Reala Zinedinea Zidanea, belgijski reprezentativac Eden Hazard blizu je povratka na teren. Hazard je izvan pogona već 27 dana, točnije od početka rujna.

Ipak, Zidane je na presici ususret sutrašnjem dvoboju protiv Valladolida kazao kako će Hazard ubrzo biti spreman za igru.

Hazard Zidaneu nudi opciju više u napadu

"Vrlo je blizu povratka. Spreman je i trenira dobro s ostatkom momčadi. Problem je što do ovog trenutka nije puno trenirao, ali sada s nama radi redovito. On želi igrati. Imao je veliki problem koji ga je mučio dugo vremena, ali sada se čini kako je u redu", rekao je Zidane koji povratkom Hazarda dobiva opciju više u napadu.

Naime, za vikend je Zidane u pobjedi protiv Betisa u gostima igrao s dva napadača, dok mu povratak Hazarda ponovno daje opciju igranja s tri igrača naprijed.

"Za mene je najvažnija ravnoteža. Za vikend smo imali dvojicu naprijed, ali uvijek možemo dodati još jednog igrača", zaključio je francuski trener.

Posljednju utakmicu je odigrao početkom kolovoza

Hazard je od dolaska u Real zbog raznih ozljeda već propustio 213 dana kompetitivnog nogometa, a u prošloj sezoni je postigao tek jedan pogodak u 22 nastupa.

Posljednji susret je odigrao 7. kolovoza na gostovanju kod Manchester Cityja u osmini finala Lige prvaka.

Pročitajte više