ZIDANEOV POVRATAK

Zidane stigao s listom želja. Na ovo je sve morao pristati Real da ga vrati

Foto: EPA-EFE

ZINEDINE ZIDANE vraća se na klupu Real Madrida nakon 284 dana. Povukao se pet dana nakon osvajanja treće uzastopne Lige prvaka, a vraća se u svlačionicu koja je u rasulu.

Već je zasukao rukave. Ove je uvjete, tvrdi Marca, postavio predsjedniku Florentinu Perezu.

Zinedine Zidane je opet trener Real Madrida

Što će biti sa Solarijem? Real mu nudi posao u klubu, ali...

Zidane traži potpunu kontrolu momčadi i da može prodati one igrače koji mu nisu po ukusu. To su, nije tajna, Gareth Bale i Dani Ceballos za početak.

Marcelo i Isco ostaju

Zatražio je zadržavanje Marcela i Isca koji su kod Santiaga Solarija bili u drugom planu. Posebno Isco, majstor lopte kojeg Zidane posebno voli i pod kojim je Španjolac igrao sjajan nogomet.

Marcelo je pak bio na izlaznim vratima kluba, spominjao se transfer u Juventus, no čini se da Brazilac neće putem Cristiana Ronalda zbog Zidanea.

Real je u krizi, a Bale je u mislima na golf turniru

Zna tko će naslijediti Cristiana Ronalda

Real očajnički traži Ronaldovog nasljednika. Što nogometno, što marketinški. Tu su naciljali na PSG-ovog Neymara, no Zizou je rekao - ne. On želi Kyliana Mbappéa, također PSG-ovog majstora. I neće pitati za cijenu.

U Realovoj svlačionici ne želi vidjeti ni Jamesa Rodrigueza kojeg je pustio u Bayern. Kolumbijac je već dvije sezone na posudbi u Bayernu, a ove je imao okršaje s Nikom Kovačem.

Sada je standardan u njemačkom prvaku, no često mu izleti priča o nostalgiji za madridskim vremenima.

Zidane, novi gazda Reala, neće ga pustiti nazad.

Pročitajte više