LIGE PETICE

Zidane u Juventusu? ''U Italiji mi je srce, taj klub je za mene poseban''

REAL MADRID je jučer pobijedio Liverpool 3:1 u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka. Premda zna da ništa još nije gotovo, ta je pobjeda razveselila Zinedinea Zidanea koji je pohvalio karakter igrača i momčad koja, kako je rekao, ne poznaje granice.

Među svim izjavama koje je Zidane dao nakon utakmice jedna se posebno ističe. Ne tiče se direktno utakmice, ali se možda odnosi na budućnost francuskog trenera u Real Madridu.

Juventusu ne ide, Pirlo nije siguran

''Nedostaje li mi Italija više od Del Piera? Jednako. Italija je u mom srcu, u Torinu sam proveo pet godina i Juventus mi je i dalje važan. Moja budućnost u Juventusu? Zasad sam ovdje, vidjet ćemo'', odgovorio je Zidane.

Zidane je u Juventusu igrao od 1996. do 2001. i s tim klubom osvojio šest trofeja, među kojima dva za najbolju momčad talijanskog prvenstva. Torinskom klubu u ovom trenutku ne ide najbolje te mu prijeti prekid niza od devet uzastopnih godina s osvojenim ligaškim naslovom. Sve to pod znak pitanja dovodi budućnost aktualnog trenera Andree Pirla na Juventusovoj klupi.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte više