Zvijer pripitomljena u Gospinu Polju: Pogledajte kako je Perak nokautirao Sappa

MEČ večeri "Noći gladijatora" pred tri tisuće gledatelja u Dubrovniku između domaćeg borca Mare Peraka i uglednog gosta iz Amerike, pripao je Peraku, jer su suci prekinuli meč pošto je Perak poslao Sappa na pod već u prvoj rundi.

Njegov trener Amir Shafy Pour protestirao je protiv takve odluke tražeći nastavak, s čim se složio i Perak, ali suci nisu dozvolili daljnje mrcvarenje borca koji u Dubrovniku nije opravdao borbeno ime "Beast", ni gažu od preko 20 tisuća eura, koja mu je, najviše na račun stare slave isplaćena za dolazak. Ispada na kraju da je najefektinij Sappov potez u Dubrovniku bio što je "pojeo" Peraka.

Dubrovčanin je drugi Hrvat koji je uzeo Sappov skalp. Podsjećamo, to je 2003. uspjelo Mirku Filipoviću  na K-1 u Saitami, dok su se obojica borili u kickboxu.

Nakon "borbe godine", kako su u Dubrovniku titulirali ovaj meč, gledatelji su se okomili na Sappovog trenera, koji je nakon čestitke Peraku, iz ringa poručio: "Borba se nije morala prekinuti, to je greška. Bob je želio nastaviti meč."

Publici se tada obratio pobjednik Perak, koji je i sam rekao da je želio nastaviti meč: "Ova mi pobjeda nije ništa važnija od prijašnjih. Hvala vam što ste došli u tolikom broju i vidimo se godine. Već sad vam obećavam još jedan spektakl."

Pročitajte više