Zmago nakon pobjede nad Partizanom: Nije bilo lako, no izdržali smo pritisak

"CIJELU smo utakmicu odigrali hrabro i čvrsto, dobro. Bili smo pod velikim pritiskom i bilo je nervoze, bilo je imperativa i trebali smo dobiti, nije bilo lako", rekao je nakon velike pobjede protiv Partizana trener Zadrana Zmago Sagadin dodavši:

> Višnjik i dalje neosvojiv: Zadar na krilima Stipčevića i Perića nanio Partizanu treći poraz

"Izdržali taj pritisak i bila bi prava sportska nepravda da smo izgubili jer smo cijelu utakmicu kontrolirali. Malo smo izgubili glavu kada smo se odlijepili na 16 razlike, tu smo trebali malo usporiti, no uspjeli smo im dopustiti da se brzo vrate. Inače, kao što sam vam i rekao, Partizan je visok i snažan i tu smo imali problema, oni su u skoku bili bolji i na sreću smo to kompenzirali, ili na znanje, jer smo se dobro pripremali cijelog proteklog tjedna", prenosi Zadarsport.

Razumljivo, trener gostiju, Duško Vujošević, nije bio zadovoljan prikazanom igrom svoje momčadi koja im je donijela novi poraz.

"Čestitam Zadru i njegovom treneru na zasluženoj pobjedi. Mi prvo poluvrijeme nismo odigrali, bilo je nekih početničkih grešaka, a ono što je odlučilo utakmicu je agresivnost 'play-a', odnosno neagresivnost našeg 'play-a', to je napravilo neku osnovnu razliku gdje su njihovi igrači lako prenosili loptu, pošto nisu osjećali obranu, imali otvorene šuteve iz 'pick-a' i bolju koncentraciju", pokušao je objasniti poraz Vujošević dodavši da smatra kako Zadar ipak ima slabiju momčad nego prošle sezone.

"Mislim da Zadar ima nešto slabiju i drukčiju igru nego lani, međutim, vidi se želja i agresivnost, vidi se disciplina, mislim da će imati dobru sezonu ukoliko se neka situacija sasvim smiri i stabilizira, da se ne ide impresionistički od utakmice do utakmice."

Pobjeda protiv Partizana u Višnjiku bila je treće slavlje Zadrana u pet kola ovogodišnje NLB lige.

Pročitajte više