Zovu ga Ivan Drago i u ring ulazi u hlačama s natpisom USSR. Najavio je meč s Babićem

Screenshot: YouTube

ALEN BABIĆ na Uskrs će se vratiti u ring nakon godinu dana pauze. Protivnik u povratničkoj borbi, prvoj nakon što je izgubio u meču za WBC-ovu titulu u bridger kategoriji, bit će mu Steve Robinson, britanski boksač koji boksa pod nadimkom Ivan Drago.

Drago je lik koji se pojavljuje u četvrtom nastavku filmske franšize o Rockyju Balboi. Osim što nalikuje na njega, Robinson nosi i opremu na kojoj piše USSR, po uzoru na spomenutog ruskog lika iz filma, a u ring ulazi uz pjesmu The Beatlesa Back in the U.S.S.R. Na omjeru je 6-2. Bio je sparing partner Oleksandru Usiku za njegovu otkazanu borbu s Tysonom Furyjem.

Robinson: Samo pogledajte što nas dvojica donosimo u ring

Babić je u profesionalnoj karijeri u ring ulazio 12 puta i poražen je samo jednom. Deset borbi završio je nokautom. O svom sljedećem suparniku Robinson je rekao:

"Bio sam njegov fan i prije nego što je potvrđena naša borba. On boksa za publiku i za sebe i iskren je. Ipak, posao ja posao, a ja u nedjelju imam posla. Cilj je pobijediti, a siguran sam da naša borba neće ići na bodove. Samo pogledajte što nas dvojica donosimo u ring. Tamo neće biti dva Muhammada Alija, nego dva Georgea Foremana. Bit će kao kad smo svojedobno igrali Fight Night Round 3 na PlayStationu 4, stat ćemo na sredinu ringa i boriti se licem u lice."

Pročitajte više