Zubac je pokušao zaustaviti Sabonisa. Pogledajte kako je to završilo

Foto: Screenshot

IVICA ZUBAC odigrao je napadački jako dobru utakmicu za Los Angeles Clipperse protiv Sacramento Kingsa, no malo je to značilo njegovoj momčadi u sinoćnjoj utakmici pred domaćom publikom. Gosti su slavili 123:107, nošeni učincima De'Arona Foxa i Domantasa Sabonisa.

Fox je predvodio Kingse s 33 poena, šest skokova i sedam asistencija, a Sabonis je stigao do 20. triple-double učinka u ovoj sezoni. Time sin litavske legende Arvydasa predvodi NBA ligu. Utakmicu je završio sa 17 koševe, 12 skokova i 12 asistencija, a time je postao tek jedan od šestorice igrača u povijesti lige s 20 ili više triple-doubleova u sezoni.

Jedna napadačka akcija Kingsa koju je litavski centar završio našla se visoko i u najboljim akcijama noći NBA lige. Točnije, trenutak u kojem Sabonis zakucava preko hrvatskog centra smješten je na broj 2 od 10 najboljih akcija večeri.

VIDEO: Arena Sport

Zubac je uz šut 8/9 zaključio utakmicu sa 16 poena, a imao je i šest skokova. Najbolji kod Clippersa bili su Norman Powell s 21 poenom i Kawhi Leonard s 20 koševa, osam skokova i četiri osvojene lopte.

Pročitajte više