Zuta: Prestrogo sam isključen, nisam imao gdje maknuti ruku...

Foto:Screenshot

IAKO SU odigrali dosta lošu utakmicu, nogometaši Rijeke sljedećeg utorka imaju priliku nadoknaditi zaostak od 2:1 iz prve utakmice play-offa Lige prvaka protiv Olympiakosa i ostvariti veliki san igranja u najjačem svjetskom natjecanju.

No, uzvrat će morati igrati bez Leonarda Zute, koji je u 83. minuti potpuno nepotrebno dobio drugi žuti karton zbog igranja rukom i ostavio suigrače na cijedilu. Nakon njegova isključenja Grci su dodatno stisnuli i do pobjede došli golom Romaa u 93. minuti.

"Ne volim komentirati suđenje, ali mislim da je sudac bio prestrog. Ruka mi je bila uz tijelo i nisam ja imao gdje maknuti", pravdao se Zuta nakon utakmice, iako se na snimci vidi da je namjerno ispružio ruku prema lopti.

"Imali smo i dosta peha kod tog drugog gola. No, vidjeli smo da su ranjivi i sigurno imamo šansu na Rujevici. Imat ćemo dosta prostora", rekao je Matje Jelić dok Olympiakosov trener žali za propuštenim prilikama:

"Protivnik te uvijek kazni ako ne iskoristiš svoje šanse. Zadovoljan sam rezultatom, ali realno je trebalo biti barem 4:1 za nas. Mi smo nova momčad, za razliku od Rijeke koja je na okupu već tri godine. Nedostajat će nam navijači u uzvratu", rekao je Besnik Hasi.

Pročitajte više