NBA FINALE

Zvijezda Golden Statea: Mnogi su protiv nas jer smo pobijedili njihove ekipe

Foto: EPA

GOLDEN STATE je izgubio prvu utakmicu velikog finala NBA lige od Toronta (109:118). Draymond Green je upisao peti triple-double u ovogodišnjem play-offu, ali nije uspio spriječiti poraz aktualnih prvaka.

>>> Raptorsi šokirali prvake i poveli u NBA finalu

Nakon utakmice je ponajbolji defenzivac lige prokomentirao činjenicu da veliki dio košarkaške javnosti priželjkuje da Toronto osvoji naslov prvaka. 

"To je u redu, razumijem. Znam zašto tako ljudi razmišljaju - jer smo pobijedili sve njihove ekipe. To je tako s pobjednicima, nakon nekog vremena svi vas žele vidjeti kako padate", poručio je Green. 

Potom je pohvalio Pascala Siakama koji je ubacio 32 poena za Toronto, uz šut iz igre 14/17 te je bio jedan od najzaslužnijih za rušenje prvaka u prvom meču finala. Green smatra da je to isključivo njegova krivnja.

"Siakam je odigrao veliku utakmicu, ali to je moja krivnja. Previše je zabio pored mene i na to ću se fokusirati u drugoj utakmici", istaknuo je Green, čija će momčad i u drugoj utakmici, s nedjelje na ponedjeljak od dva sata, morati igrati bez Duranta.

Pročitajte više