ZVIJEZDA LAKERSA ZAFRKAVA ZUBCA "On je Bosanac, ali ja ću na SP-u navijati za Hrvatsku"

Foto: Screenshot

IAKO U Lakersima nema preveliku minutažu, Ivica Zubac (20) omiljen je u svlačionici, a osobito je dobar s Larryjem Nanceom Jr.-om s kojim se stalno zafrkava.

U suradnji sa simpatičnom ekipom s CroatianSports.coma, Zubac je nedavno Larryju poklonio dres hrvatske reprezentacije, a novinari su Nancea jučer ponovno ugostili u svojem videu na Facebooku.

Amerikanac je proučavao Zubčevo porijeklo, a kad je vidio da je rođen u Mostaru, malo se zbunio.

"On se voli hvaliti da je Hrvat, ali ja sam neki dan malo gledao mapu i shvatio sam da se on baš nije rodio i odrastao u Hrvatskoj", rekao je Nance na što mu je novinar pokušao objasniti da je Bosna i Hercegovina zemlja s tri etničke skupine te da je Zubac zaista Hrvat.

Nakon toga ga je pitao kako će zvati Ivicu sljedeći put kad ga vidi:

"Reći ću mu da je Bosanac. Kad god mu to kažem, čujem krasnu kolekciju sočnih hrvatskih psovki", odgovorio je Nance.

Zubčev suigrač je veliki ljubitelj nogometa, a u polusezoni je bio u Engleskoj i obilazio nogometne utakmice. Navijač je Chelseaja, a iako mu je teško palo što SAD nije u Rusiji, otkrio je za koga će navijati.

"Budući da će Zubac ovo gledati, moram reći da neću navijati za Hrvatsku, ali zapravo hoću. Draga mi je i Belgija, a ako se nađu u finalu i Zubac bude u društvu koje će ga sa mnom gledati, onda ću definitivno navijati za Belgiju", kroz smijeh je rekao Nance.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Ivicu Zubca, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Ivica Zubac

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više