Zvijezda Reala najavila City u Ligi prvaka, a onda dobila pitanje Mbappe ili Haaland

Foto: Epa

DA je priča gotova, potvrdio je i trener PSG-a Luis Enrique. Nakon višegodišnjeg koketiranja s Real Madridom Kylian Mbappe će na ljeto kao slobodan igrač prijeći u Real. 

Fabrizio Romano je objavio kako će Mbappeova godišnja plaća biti u rangu onih koje imaju drugi glavni asovi ekipe, Vinicius Junior i Jude Bellingham što s raznim bonusima iznosi oko 24 milijuna eura godišnje.

No to nije jedini novac koji će Mbappe primiti. Pošto u njegovom transferu neće biti odštete drugom klubu, očekuje se da naknada za potpis ugovora iznosi preko 100 milijuna eura. Real mu taj nevjerojatan iznos neće morati isplatiti odmah već u ratama u toku trajanja ugovora.

U subotu će prijateljsku utakmicu odigrati Francuska i Njemačka, a zvijezda Reala i Tricolora Aurelien Tchouameni je na presici najprije odgovorio na pitanje kojeg bi igrača više želio za suigrača u Madridu, odnosno kojeg više cijeni - Mbappea ili Erlinga Haalanda.

"Mbappe ili Haaland? Više volim Mbappea. Haaland je sjajan igrač, ali više volim Mbappea", rekao je mladi Francuz pa se osvrnuo na derbi  četvrtfinala Lige prvaka između Reala i aktualnog prvaka Manchester Cityja.

"Mi smo Real Madrid, ne možemo se bojati nikoga. Nokautirali su nas prošle godine i tražit ćemo osvetu. Želimo pokazati tko je Real Madrid. Želite li biti najbolji, morate pobijediti najbolje. Igrat ćemo utakmicu za utakmicom kako bismo podigli trofej u lipnju."

Kratko je i najavio susret s Njemačkom u subotu.

"Igrat ćemo protiv Kroosa i Rudigera. Puno smo se šalili na treningu. Njemačka je u posljednje vrijeme prošla kroz teške trenutke, ali tražit će osvetu."

Pročitajte više