Zvijezda Reala odbrusila Zidaneu: "Nema problema, ne želim ni ja raditi s vama"

Foto: Guliver Image/Getty Images

NAKON promašene prošle sezone u kojoj su srušeni brojni negativni klupski rekordi, Real je izuzetno aktivan na nogometnoj tržnici. Kraljevski klub je do sada već potrošio više od 300 milijuna eura na pojačanja, a ljetni prijelazni rok tek se zahuktava i za očekivati je da u Madrid sleti još pokoji kapitalac.

No, da bi kupovao, Zidane se mora i riješiti nekih igrača. U sljedećem periodu uslijedit će odlasci iz kluba, španjolski mediji kroje ''liste za odstrel'', a jedno ime koje će sigurno napustiti Bernabeu je Dani Ceballos.

AS piše kako je Zidane mladom španjolskom reprezentativcu jasno rekao kako na njega ne računa i kako mu se ne uklapa u planove. Ceballos je, piše AS, to mirno prihvatio i bez nervoze odgovorio Zidaneu: ''Nema problema, treneru. Ne želim ni ja više raditi s vama.''

Zidane i Ceballos nikad nisu bili u naročito dobrim odnosima, a sad je sigurno da su im se putevi konačno razdvojili. Nekoliko klubova voljelo bi vidjeti Ceballosa u svojoj svlačionici, a prvi u redu čekanja je Tottenham koji u njemu vidi zamjenu za Eriksena koji sigurno napušta Spurse ovog ljeta.

Ovaj 22-godišnjak je na Santiago Bernabeu stigao prije dvije godine kada je plaćen Betisu 30 milijuna eura.

Pročitajte više