13-godišnji Britanac nožem u vrat ubo i ubio mladu nadu Tottenhama

JAMAL MASON-BLAIR sanjao je o tom da će jednog dana postati velika nogometna zvijezda, no njegov san prekinuo je 13-godišnji dječak, koji ga je ubio ubodom nožem u vrat.

Ubojstvo ove mlade 17-godišnje nade engleskog prvoligaša Tottenham Hotspura, dogodilo se prošle subote, a londonska policija njegovog je maloljetnog ubojicu uhitila istog dana navečer.

Blair je pronađen u istočnom dijelu Londona u subotu ujutro, a njegovom ocu Wesleyju Blairu, na vijest o smrti sina istog je trena pozlilo te samo srušio na tlo i završio u bolnici.

"Volio je nogomet i niste ga mogli vidjeti bez lopte u nogama. žarko je htio postati profesionalni nogometaš", kazala je prijateljica obitelji Connie Drew. "To je ono najgore, jer je taj dječak sebi zacrtao cilj u životu i htio je nešto postići. Bio je divan mladić i nikad se nije svađao", dodala je Drew.

Blair je pohađao Tottenhamovu školu nogometa za mlade igrače, no okrutno ubojstvo spriječilo je njegovu namjeru da se proslavi među velikanima engleskog Premiershipa.

B.V.
Foto: Sky News

Pročitajte više