BIH: Monstruozna obitelj prebila sina do smrti i zlostavljala njegovu sestru

Foto: Arhiva

ČETVEROGODIŠNJI dječak ubijen je u srijedu u sarajevskom naselju Hadžići, a najvjerojatnije je ubijen davljenjem te udarcima po glavi tupim predmetom, piše Dnevni avaz.

Dječaka je ubila njegova vlastita obitelj. Zbog sumnje da su počinili kazneno djelo ubojstva privedene su četiri osobe iz obitelji dječaka: majka L.E. (25), djed L.E. (57), baka L.M. (62) i ujak L.K. (32). Ujak je naknadno pušten na slobodu.

Policija u Zenici danas je uhitila i S.A., dječakovog očuha te se i njega tereti za ubojstvo. U istoj kući, prije godinu dana ozlijeđena je i dječakova godinu dana starija sestra. Mediji doznaju kako se tu djecu maltretiralo već duži vremenski period.

"Šokiran sam. Ne mogu vjerovati da je netko ubio nevino dijete. Inače, kako sam čuo, očuh je mrzio i maltretirao tog dječaka. Ja to dijete mjesecima nisam viđao vani. Prije dva mjeseca, kada sam ga vidio, bila mu je slomljena ruka. Za majku dječaka sam čuo da se razvela od prvog supruga, a s novim je živjela u izvanbračnoj zajednici. Često je izlazila po kafićima, pila i u sitne sate se vraćala kući " rekao je za Dnevni avaz prvi susjed te dodao da je majka dječaka i sada navodno trudna.

Prema susjedovim riječima i djed dječaka je često pio i maltretirao obitelj, dok je očuh nakon ubojstva biciklom pobjegao iz kuće, ali ga je policija pronašla.

Majka dječaka navodno je tijekom saslušanja rekla da je očuh maltretirao dječaka jer liči na oca. Ni prvi suprug djetetove majke nije bio ništa bolji. Navodno je i nju i djecu često tukao.

Policiji je slučaj prijavljen kada je dječak dovezen mrtav u Dom zdravlja Hadžići s vidljivim ozljedama po tijelu.



 

Pročitajte više