"Bandićevci" u Maksimiru napali aktiviste Građanske akcije: Ovo ti je zadnji mandat, rođo!

AKTIVISTI Građanske akcije odmor nisu uzeli ni na Praznik rada. Danas su bili u Maksimiru gdje su okupljene pokušali informirati kako im "grah dijeli čovjek s preko 200 kaznenih prijava, njihov gradonačelnik Milan Bandić". Međutim, njihova akcija nije naišla na odobravanje svih okupljenih, te se nekoliko ljudi iz "Bandićevog tabora" krenulo fizički obračunati s njima.

"Došli smo u Maksimir pomoći Bandiću u dijeljenju NAŠEG graha, ali smo bili grubo fizički napadnuti od strane Bandićevih tjelohraniteljskih pasa", tvrde aktivisti Građanske akcije.

"Ta ekipa ne preza od fizičkih napada na ljude na javnoj površini, najgrubljih psovki i uvreda i lažnog predstavljanja kao policajci. Nakon što se napokon pojavila policija, nisu htjeli izvršiti identifikaciju napadača već su tražili da dignemo kaznenu prijavu protiv NN osobe. Mi smo to odbili i zahtijevali da se sumnjivci privedu", objašnjavaju pripadnici Građanske akcije.

"Policija je to rezolutno odbila uz napomenu kako 'se identifikacija ne može učiniti na licu mjesta'. U četvrtak ćemo priupitati ministra Ostojića zašto policija nije htjela privesti sumnjivce. A Bandiću poručujemo: Ovo ti je zadnji mandat, rođo!", stoji u priopćenju Građanske akcije.

Pročitajte više