Birači na listićima poručuju političarima što o njima misle

Foto: Čitatelj Indexa

MNOGI birači izađu na izbore samo kako bi putem glasačkih listića političarima poslali poruku što o njima misle.

Ukoliko ste i vi među onima koji ste na glasačkom listiću ostavili poruku za naše političare, pošaljite nam fotografiju vašeg listića na mail desk@index.hr

"Jutros sam telefonirala u izborno povjerenstvo grada Zagreba kako bih omogućila da gospođa od 79 godina koja se otežano kreće obavi svoju glasačku dužnost i pravo doma. I dobila sam odličan odgovor, "Neka gospođa uzme taxi i dođe na biračko mjesto". Gospodi iz poglavarstva i državne uprave ne pada na pamet da si ne može baš svatko priuštiti taxi, a hoće li nekome omogućiti da glasuje u svom domu ovisi o dobroj volji djelatnika na izbornom mjestu. I to nije moje zaključak, to mi je rečeno putem telefona. U prekrasnom društvu živimo.", poručila nam je čitateljica.

"Nitko živ po ovom vremenu ne ide na glasanje osim penzića.", napisao nam je u mailu čitatelj Marko.

"Došao sam ispred glasačkog mjesta, vidio gužvu, i odlučio malo u autu pričekati radi kiše... ono što sam vidio nije ništa novo, ali ništa manje razočaravajuće i frustrirajuće za mene: samo babe i didovi... iliti umirovljenici, ovo je katastrofalno za rh, da nam taj stroj umirovljenika kroji našu političku sliku (ne samo na ovim izborima), zbog njih se ove kriminalne korumpirane hobotnice zvane hdz-sdp nećemo riješiti još nekih 20,3 0 godina, žalosno. Ali za to su opet krivi mladi.. ja sam umirovljenike iz moje obitelji uvjerio da ne daju glas tim propalitetima, kako na prošlim tako i na ovim pa makar i bili  "bačeni glasovi", pitam se zašto ostali to ne učine, radi se o našoj budućnosti!", napisao nam je čitatelj s jednog otoka.



 

Pročitajte više