Britanka u prostoj i ciničnoj objavi odgovorila ksenofobima koji ne žele izbjeglice u svojoj zemlji

Foto: FAH

EUROPA i dalje dogovara strategiju za primanje i razmještanje izbjeglica, određene zemlje otvaraju svoja vrata, dok druge dižu ograde i zidove. Javnost je i dalje podijeljena, ali previše je ksenofoba koji se protive primanju nesretnika iz Sirije koji bježe od rata, stradanja i beznađa koje je jedino što je ostalo u toj zemlji.

Mnogi vjeruju kako je velik dio pridošlica u Europu stigao iz ekonomskih razloga, dok drugi strahuju od terorista maskiranih u redovima izbjeglica. Kako bi odgovorila na njihove tvrdnje, jedna je žena iskoristila blagodati interneta i u vrlo ciničnoj, a i prostoj objavi na Tumblru objasnila im neke stvari. Odgovorila je na pitanje zašto ljudi zaista žele azil u Velikoj Britaniji.

Post se ubrzano dijeli Facebookom i Twitterom, a mi ga prenosimo u cijelosti.

"Britanski rasisti su zaista zaluđeni luzeri. Vidjela sam toliko komentara u kojima pričaju kako svi žele doći ovdje i oteti naše stvari. Izgleda da ti glupi Britanci zaista misle da je ovo najbolje mjesto za život, iako je ovo ovdje živo sranje, a o nejednakosti naspram drugih europskih zemalja da ne pričam. Mrzim taj revoltirajući superiorni stav da je Britanija mjesto gdje svi žele biti. Nitko ovdje ne želi živjeti. Hladno je, mokro, međunarodno smo poznati po sranju od hrane, naši parkovi su sranje, vlada je sranje, okruženi smo plažama na kojima ne možemo provoditi vrijeme zbog već spomenutog sranja od  vremena, ljeto traje 3 jebena dana, članovi UKIP-a su svugdje oko nas, nitko si ne može priuštiti dom, svi su pijani, kino košta 10 jebenih funti, nitko ne može do socijalnih benefita, pa i onda kada na njih imaju pravo. Predgrađa su okupirana dosadnim bijelim ljudima, koji se sele samo kako bi im djeca išla u školu koja ima nešto bolju reputaciju i nove toalete. Naše obrazovanje i zdravstveni sustav uništili su kapitalistički birokrati koje boli ona stvar za ljude koje obrazuju ili liječe, a cijela zemlja, uključujući i mene, sjedi hipnotizirana ispred ekrana i gleda odrasle ljude kako plaču pred kamerama zbog pekarskih proizvoda.

Izbjeglice jebeno ne žele doći ovdje. Oni bježe od jebenog rata", napisala je Britanka.

http://thesecretfemme.tumblr.com/post/128489881018/british-racists-are-such-deluded-losers-ive

Pročitajte više