Britanska policija traži čak 20 osoba, par viđen kako ulazi u apartman večer uoči nestanka Madeleine McCann

Fotorobot devetogodišnje Madeleine: Metropolitan Police

VIŠE od šest godina prošlo je od nestanka britanske djevojčice Madeleine McCann iz portugalskog ljetovališta Praia da Luz. Britanska policija tvrdi da su došli do novih tragova. Od portugalskih kolega su zatražili lociranje čak 20 potencijalnih sumnjivaca. Kako prenose britanski mediji, na popisu se nalaze, između ostalog, neki britanski turisti i radnici koji su u vrijeme nestanka boravili u ljetovalištu.

Britanskim medijima javili su se i novi očevici. Sunday Express prenosi kako je dvoje očevidaca kazalo da su večer uoči nestanka djevojčice vidjeli sredovječni par kako ulaze u apartman McCannovih i tješe uplakanu djevojčicu.

Podsjetimo, tada četverogodišnja Madeleine je nestala 3. svibnja 2007. godine iz apartmana u kojem su je roditelji ostavili samu s još dvoje mlađe djece, dok su oni s prijateljima bili na večeri. Od njenog nestanka policija je zaprimila brojne dojave o tome da je djevojčica viđena na raznim lokacijama diljem svijeta, ali se dosadašnja potraga za njom pokazala bezuspješnom.

Pročitajte više