Brutalna kazna: Ženu silovalo 12 muškaraca jer je prevarila supruga!

Screenshot: Youtube

SEOSKO vijeće na istoku Indije odlučilo je da ženu, koja je otkrivena u preljubu, za kaznu mora silovati 12 muškaraca, prenosi India News Channel.

Vijeće sela u indijskoj saveznoj državi Zapadni Bengal naredilo je da kazna bude izvršena nakon što je 20-godišnja žena ulovljena s muškarcem iz druge zajednice.



Njezini roditelji nisu imali 25 tisuća rupija (400 dolara) kako bi platili novčanu kaznu i izbjegli kaznu silovanja zbog izvanbračne veze. Policija je zbog toga uhitila 12 osoba.

"Predsjednik seoskog vijeća sazvao je hitni sastanak na lokalnom trgu gdje su djevojka i ljubavnik zavezani za dva drveta te im je određena kazna od 25 tisuća rupija. Njezini roditelji nisi imali novca pa je naređeno silovanje, dok je muškarac oslobođen jer je pristao na novčanu kaznu koju će isplatiti u roku od tjedan dana", rekao je policijski načelnik C.Sudakar.

Grupno silovanje, koje se dogodilo u Birbhumu od kuda potiče i predsjednik Indije Pranab Mukherjee, šokiralo je državu, koja se već neko vrijeme bori protiv sve brutalnijih silovanja indijskih žena.

Pročitajte više