Dikan i Bujanec dive se Glasnoviću: "On je sišao s nebesa u zadnji čas, on je Isus"

Foto: Facebook

"OVAJ čovjek je sišao s neba u zadnji čas, u ovu već 100 godina ugnjetavanuu zemlju!! Govori hrabro i istinu kao Isus Krist!! Ali nažalost bez i jednog apostola!? Bojim se da će ga komunisti i UDBA smaknuti! Treba ga čuvati i nikada ostaviti sama  - jer on je u stvari vrlo SAM među kukavicama Hrvatekima! Srećom zna se on braniti - vojnik je! Ali ONI - peta kolona, brojniji su i još uvijek jači!! Ave Generale", objavio je kontroverzni poduzetnik Josip Dikan Radeljak putem Facebooka izražavajući podršku zastupniku iz dijaspore Željku Glasnoviću.

Podsjetimo, Glasnović je brutalno izvrijeđao studente Filozofskog fakulteta tražeći za njih i progon iz zemlje. Dok je većina javnosti zgrožena takvim istupom, Radeljak je oduševljen.

Već godinama se za Radeljaka smatra da je bogat čovjek i vrlo kontroverzan poduzetnik koji se često nalazi na sudovima, no samo uzak krug ljudi zna čime se zapravo Radeljak trenutačno bavi. Navodno se Radeljak obogatio osamdesetih godina na jeftinoj i lošoj istočnoj robi koju zbog tada brojnih ograničenja ni Mađarska, ni bivša Jugoslavija, ni Češka, ni SSSR nisu mogli sami izvoziti.

Radeljak je u Jugoslaviji bio poznat po disko klubu Semafor u Splitu, a državu je napustio s 27 godina i otišao u Rim. Uskoro se oženio s tada poznatom glumicom Desankom Bebom Lončar s kojom se rastao 1996. godine. Radeljak je u Hrvatskoj više poznat po svojim ljubavnim vezama i čestim posjetima sudnicama nego po poduzetničkim pothvatima. S Enom Begović vjenčao se 2000. godine, a nakon smrti Ene upustio se u vezu s voditeljicom i bivšom pjevačicom Vlatkom Pokos s kojom je bio u braku godinu i pol dana. Vlatku Pokos zamijenila je glumica Dolores Lambaša koja je također smrtno stradala u prometnoj nesreći.   

Bujanec: "Ovdje se radi o očuvanju mentalne, ali i doslovne higijene."

Velimir Bujanec, osuđeni narko diler poznat po tome što je usluge prostitutki plaćao kokainom, na svom je Instagram profilu objavio zajedničku fotografiju s Glasnovićem, naglasivši da to čini u znak podrške. Uz to je došao i komentar pun oduševljenja, koji prenosimo u cijelosti.

''SVAKA ČAST, GOSPODINE GENERALE! Zagovornici verbalnog delikta sada koriste floskulu "govor mržnje" kako bi Vam zabranili reći istinu. A Vi ste zaista, samo rekli istinu o izmanipuliranim besposlenim derištima i bezveznjacima koji radikaliziraju sveučilište po narudžbi nasljednika Udbe i Komunističke partije, uz pomoć jugo-medija željnih afera tamo gdje ih nema. Hrvatska djeca koja stvarno žele učiti i studirati - to i rade i nemaju vremena za svinjarije skuhane na ljevici, od izgubljenog Ostoje ili iskompleksiranog Bojčete. Kada ekstremni profa poziva jadnike da zaštitarima "polome noge" - to onda nije poziv na nasilje, a kada jedan general i saborski zastupnik kaže da treba uvesti red uporabom suzavca i pendreka - to je onda "govor mržnje", iako se svugdje na zapadu tako radi kada institucije ne mogu funkcionirati zbog pritiska ulice. A ovdje se čak niti ne radi o opasnoj ulici, već o očuvanju mentalne, ali i doslovne higijene."

 

 

Pročitajte više