Državni inspektorat u HEP-u i Gradu Zagrebu zbog Konzumovih bonova!

Foto: Arhiva

DRŽAVNI Inspektorat provodi nadzor u HEP-u i Gradu Zagrebu po prijavi udruge Partnerstvo za društveni razvoj zbog sumnji u protuzakonitost distribucije KONZUM-ovih bonova u tijelima javne vlasti i javnim poduzećima!

21. ožujka 2013. godina udruga Partnerstvo za društveni razvoj podnijela je prijavu zbog sumnji u protuzakonitost distribucije KONZUM-ovih bonova Agenciji za zaštitu tržišnog natjecanja i Upravi za sustav javne nabave Ministarstva gospodarstva RH.
 
Na stranicama Udruge navode: “04. travnja 2013. godine Agencija za zaštitu tržišnog natjecanja dostavila je odluku u kojoj se smatra nenadležnom za postupanje u navedenom predmetu, upućujući nas na Državni inspektorat RH, te druga nadležna tijela, na što je Udruga odmah proslijedila prijavu i svim tijelima koje je Agencija za zaštitu tržišnog natjecanja navela kao nadležne za postupanje u ovom predmetu. 19. travnja 2013. godine Državni inspektorat RH obavijestio nas je kako je započeo postupak nadzora nad Gradom Zagrebom i HEP-om, po dijelu prijave za koji su nadležni, istovremeno proslijeđujući na nadležno postupanje dijelove prijave koji se odnose na djelokrug rada drugih državnih tijela.”
 
Udruga Partnerstvo za društveni razvoj moli sve građane koji su dobili sporne bonove da im dostave informacije I podatke kako bi olakšali rad Državnom insprektoratu.

Pročitajte više