Gradonačelnik Pule objavio rezultate testiranja na drogu: Ovime stavljam točku na jednu morbidnu tračersku epizodu

PULSKI gradonačelnik Boris Miletić je izvijestio danas javnost kako je pristupio testiranju na prisutnost droga. Testiranju je pristupio u zagrebačkom Institutu za medicinska istraživanja i medicinu rada 27. lipnja ove godine, uz prisutnost javnog bilježnika, a rezultati su negativni, odnosno njima je odbačena prisutnost droge.

> Zapisnik s Miletićevog pristupanja testiranju

> Nalaz testiranja

"Ovim potezom želim okončati špekulacije koje su posljednjih tjedana pojavile u vrlo ružnom kontekstu kao dio sramotnog iživljavanja pojedinaca koji su pokazali da su spremni baš na sve za malo mjesta u medijima. Neću dozvoliti da ovakva degutantna podmetanja usporavaju rad gradske uprave i na bilo koji način koče razvoj grada Pule. Ovo testiranje napravio sam samo zbog građana Pule koji su i ovoga puta, baš kao i 2009. znali kome vjerovati. Ovime stavljam točku na jednu morbidnu tračersku epizodu i na to neću više potrošiti niti riječi", rekao je Boris Miletić na konferenciji za medije na kojoj je predstavio rezultate testiranja.

"Sad možemo u miru dalje raditi i usmjeriti svu energiju na izazove koji su pred Pulom. U jeku smo turističke sezone, a Pula je kao što svi znaju, veliko gradilište te je puno posla pred nama", dodao je.

Pročitajte više