HAK: Ograničenje brzine zbog jakog vjetra na autocesti A1

Foto: Index

JAK VJETAR puše na dionici autoceste A1 između vijadukta Božići i južnog ulaza u tunel Sveti Rok, a vozi se uz ograničenje brzine, no autocesta je otvorena za sve skupine vozila, izvijestio je u četvrtak ujutro Hrvatski autoklub (HAK).


Kolnici su mjestimice mokri i skliski u Lici. Mogući su odroni zemlje i kamenja.

Na autocesti A1 kroz tunel Plasinu te između sjevernog ulaza u tunel Sveti Rok i vijadukta Božići vozi se dvosmjerno jednom stranom kolnika. Na autocesti A3 Bregana-Lipovac, zbog radova na čvoru Slavonski Brod istok, vozi se uz privremenu regulaciju i ograničenje brzine od 40 kilometara na sat.

Kroz tunel Sveti Ilija od 8 do 17 sati promet će zbog radova teći naizmjence. Zbog radova posebna regulacija prometa uvedena je do 14. travnja i kroz tunel Učku.

Zatvoren Most mladosti u smjeru juga

U Zagrebu je do 11. travnja zbog radova na uređenju kolnika zatvoren Most mladosti u smjeru juga, kao i Sarajevska cesta od Mosta mladosti do Ukrajinske ulice (dio zapadnog kolnika). Obilazak je preko kružnog toka na Aveniji Dubrovnik (Zapruđe).

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Zbog radova u susjednoj Sloveniji teretna vozila iznad 3,5 tone preusmjeravaju se na čvoru Rupa prema graničnom prijelazu Pasjak.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Pročitajte više