Hadžihafizbegović naletio na majku Lane Kuduz, pod autom skoro završila i manekenka

Foto: Hina

KAKO doznajemo, manekenka Lana Kuduz u velikom je šoku. Osim što joj je majka poginula u naletu automobila kojim je upravljao glumac Emir Hadžihafizbegović, i ona sama je za dlaku izbjegla smrt. Naime, ona, njena majka Ankica i rođak stajali su pored automobila na kojemu je pukla guma, a Lana je u posljednji trenutak skočila preko ograde i tako si spasila život. Njena majka nažalost nije uspjela. U naletu vozila teško je ozlijeđena te je preminula po dolasku u bolnicu. 

Policija podigla kaznenu prijavu protiv Emira Hadžihafizbegovića

Sisačko-moslavačka policija podigla je kaznenu prijavu protiv glumca Emira Hadžihafizbegovića zbog izazivanja prometne nesreće. "Sad je sve na DORH-u, " kratko su nam poručili iz te Policijske uprave. 

Policija tvrdi da je Hadžihafizbegović, vozeći Škodu Superb, prekoračio dozvoljenu brzinu, odnosno da se nije prilagodio uvjetima u prometu. Kilometrima ispred mjesta nesreće bila su upozorenja o opasnosti i usmjeravanju prometa u jedan trak, a brzina je na mjestu nesreće bila ograničena na 60 kilometara na sat.

Prekršajno je zbog prekoračenja brzine prijavljen i vozač automobila županjskih registarskih oznaka, P. A. (46), koji je na preticajnom traku mijenjao kotač nakon što je velikom brzinom naletio na porušenu signalizaciju. Također, zbog prebrze vožnje podnesena je prijava protiv još jednog vozača.


U Policijskoj upravi sisačko-moslavačkoj je priopćeno kako se još intenzivno traga za nepoznatim težim vozilom, koje je porušilo svjetleću i drugu prometnu signalizaciju.

Podsjetimo, glumac je naletio na zaustavljeni automobil te teško ozlijedio žensku osobu koja je kasnije preminula u bolnici.

Nesreća se dogodila u nedjelju 12. listopada oko 20 sati, na sjevernoj strani autoceste kod Novske u smjeru Zagreba, na dijelu gdje se izvode radovi na sanaciji mosta. Nesreći je prethodilo rušenje i oštećenje prometne signalizacije i markera koji su označavali zonu radova od strane nepoznatog vozača, koji se nije zaustavio već je nastavio vožnju dalje. Na dijelove srušene i polomljene signalizacije naletjelo je više vozila i probušilo gume pa tako i vozilo županjskih registracija kojim je upravljao 46-godišnji hrvatskih državljanin, s kojim su u automobilu bile dvije žene, od kojih je jedna bila smrtno stradala 63-godišnjakinja.

Za vrijeme dok je 46-godišnjak na vozilu mijenjao gumu, na njega je osobnim automobilom bosanskohercegovačkih registracijskih oznaka naletio 53-godišnji hrvatski državljanin i udario u 46-godišnjaka, a potom i 63-godišnju ženu, koja se nalazila pored vozila. Od siline udarca ona je odbačena na zelenu površinu, dok se 53-godišnjak sa svojim vozilom zaustavio nešto dalje. Svi ozlijeđeni su vozilom hitne medicinske pomoći prevezeni u Opću bolnicu Nova Gradiška gdje je 63-godišnjakinja preminula, 53-godišnjaku su konstatirane teške tjelesne ozljede, a 46-godišnjaku lake ozljede. Oba vozača su alkotestirana te je utvrđeno da nisu bili pod utjecajem alkohola.

Policija nastavlja daljnji rad na utvrđivanju vozača koji je srušio prometnu signalizaciju i pobjegao s mjesta događaja.

Pročitajte više