Horor u Indiji: Banda otimala djecu, onu koju nisu mogli prodati ponekad klali, pržili i jeli!

PROTEKLIH dana Indiju je potresla vijest o sablasnom zločinu, a iako cijela priča možda zvuči kao zaplet nekog strašnog horora, istina o događaju je otkrivena kada je lokalno stanovništvo sela Bhudabral u državi Meerut razotkrilo bandu od 150 osoba, čiji su članovi otetu djecu koju nisu mogli prodati - klali, pržili i jeli, piše Daily Bhaskar.

U pošli petak seljani su uhvatili mladića te iz njegovih ruku spasili otetog 12-godišnjeg dječaka. Nakon  što su ga pretukli, predali su ga policiji. Za vrijeme ispitivanja uhvaćeni je mladić, Amarjeet, priznao kako je član bande koja se bavi prodajom djece, a on je za otmice u vlakovima dobivao po deset tisuća rupija, što iznosi oko 150 eura.

Istražitelje je sablaznilo Amarjeertovo priznanje o tome da su pripadnici bande djecu koju ne bi uspjeli prodati ponekad raskomadali, te dijelove njihovih tijela pržili i jeli.

Osumnjičenik je priznao i kako je iz obližnjih područja oteo velik broj djece koju je zatim prodao u Delhiju i Haryani. Poslan je na medicinsko vještačenje, a dok je ono u tijeku policija će odlučiti kako će dalje pristupiti čitavom slučaju.

Prema službenim podacima u Meerutu je u posljednjih nekoliko godina nestalo 89 mališana, a lokalno stanovništvo zbog cijelog je događaja skamenjeno od straha, pogotovo nakon prošlomjesečnog pronalaska kostiju dječaka. Policija zasad tapka u mraku i što se tiče maloljetnika koji je nestao prošli tjedan, i to u istom području u kojem je uočen Amarjeet.

Pročitajte više