Hrvatska zora: Upozorit ćemo strane diplomate na neviđenu medijsku blokadu Saveza za Hrvatsku!

Foto: Hina

PREDSJEDNIŠTVO Hrvatske zore stranke naroda najoštrije je danas osudilo, kako navode u priopćenju, medijsku blokadu Saveza za Hrvatsku u kampanji pred svibanjske izbore za Europski parlament, što smatraju suspenzijom demokracije i prvim korakom prema uvođenju diktature u Hrvatskoj.

Iz Hrvatske zore su priopćili kako se danas sastalo prošireno Predsjedništvo te stranke te zaključilo kako je vrlo zadovoljno predizbornom kampanjom Saveza za Hrvatsku, koalicije koja okuplja osam stranaka te velikim odazivom na njezina javna predstavljanja diljem Hrvatske.

"S druge strane, Predsjedništvo Hrvatske zore najoštrije je osudilo neviđenu medijsku blokadu javnih nastupa Saveza za Hrvatsku u predizbornoj kampanji za Europski parlament i uvođenje cenzure u medijima u Hrvatskoj. Predsjedništvo također izražava svoju duboku zabrinutost da se zapravo radi o suspenziji demokracije i prvom koraku prema uvođenju diktature u Republici Hrvatskoj", navode u priopćenju.

Najavljuju kako će Savez za Hrvatsku upozoriti strane diplomate u Zagrebu, sve relevantne institucije i one koje se bave ljudskim pravima na, kako kažu, medijsku blokadu i diskriminaciju koja se provodi protiv Saveza za Hrvatsku u predizbornoj kampanji. "Na kraju izražavamo naše duboko uvjerenje da će hrvatski narod u domovini i iseljeništvu odgovoriti na tu cenzuru i medijsku blokadu prokomunističkih medija u Hrvatskoj na isti način na koji je progovorio na prvim demokratskim izborima u travnju i svibnju 1991. godine", zaključuje u priopćenju Milan Kujundžić, predsjednik Hrvatske.

Pročitajte više