Hrvatski poduzetnik Pero Gudelj pucao si u glavu

Screenshot: FACE TV

USPJEŠNI hrvatski poduzetnik iz BiH Pero Gudelj pucao iz vatrenog oružja sebi u glavu na području Viteza, potvrdila je loklana policija koja provodi istragu. Ozlijeđeni Gudelj (60), vlasnik trgovačkog lanca FIS, pronađen je uz cestu blizu mjesta Krčevine kod Viteza.

Trgovački lanac FIS najveći je u BiH, a uz viteški ima još osam centara u BiH, dva u Hrvatskoj i jedan u Beču. Gudelj je nakon trgovačke kuće pokrenuo tvornicu tekstila i proizvodnje čarapa te tvornicu namještaja.Tvrtke u njegovu vlasništvu zapošljavaju oko 3000 ljudi.

Hrvatski poduzenik iz Bosne i Hercegovine Pero Gudelj koji je pronađen upucan u glavu pokušao je izvršiti samoubojstvo a dokaz tome je činjenica da je policija pronašla njegovo oproštajno pismo, izvijestila je TV Federacije BiH (FTV).

Gudelj (60) vlasnik je velikog prodajnog lanca FIS čije je sjedište u Vitezu u središnjoj Bosni a pronađen je teško ozljeđen uz cestu u blizini sela Krčevine kod Viteza gdje se nalazi jedna od farmi čiji je vlasnik. Na istom mjestu pronađen je i automobil Mercedes čiji je Gudelj vlasnik i u kojemu je bilo i oproštajno pismo.

Nakon što si je pucao u glavu, navodi FTV, Gudelja je pronašao jedan radnik na farmi kojemu je uspio kazati da je ostavio pismo. Policija nije potvrdila ove medijske navode.

Gudelj je nakon prve promoći pružene u bolnici u Novoj Biloj prevezen u Klinički centar u Sarajevu gdje je odmah operiran. Prema dostupnim informacijama Gudelj je u iznimno teškom stanju i liječnici ne žele prognozirati krajnji ishod.

Pročitajte više